Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šarmantna voditeljica

Ivana Šundov iz frizerskog je salona izašla sretna. Evo zbog čega

Ivana Šudrov
Foto: PR FOTO
1/6
17.09.2014.
u 10:19

„Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena, zrcalnog sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“

Kao i većini žena, i Ivani nakon ljeta kosa otkazuje poslušnost, oštećena je i suha. Potreban joj je čudotvoran tretman.

Jedan takav, u GT salonu isprobala je i Ivana Šundov, poznata voditeljica i poduzetnica, koja je poželjela kosi vratiti sjaj i glamurozan izgled.

Na tržištu se stalno pojavljuju novi tretmani, ali Kerastase Protocol Discipline revolucionaran je tretman dugotrajnog efekta, zahvaljujući pomno biranim sastojcima. Emulzija, koja se nanosi na kosu, sadrži Morpho-Keratin i ceramide koji pružaju intenzivnu njegu vlaknu te zaglađuju površinu bez kemijskih promjena kose, što znači da se tretman može često ponavljati.

Foto: PR FOTO

PR foto

Ivanina kosa prošla je tretman koji se radi u nekoliko faza. Na mokru kosu nanosi se emulzija u obliku gela koji se ugrađuje u vlas pomoću pegle za kosu, a koja toplinom pospješuje prodiranje hranjivih sastojaka u samu strukturu.

Nakon 45 minuta ugodnog tretmana i čudesnih sastojaka za kosu, Ivana je osjetila veliku promjenu: „Kosa mi je sada zaglađena, ponovo mekana pod prstima, podatna i svilena, zrcalnog sjaja, a upravo to su efekti koje svaka žena priželjkuje nakon što se prepusti u ruke profesionalaca!“- otkrila je Ivana.

>>Brojni poznati 'uhvaćeni' na otvorenju kluba Bunga Bunga

>>Poznati uživali na predstavljanju pjesme 'Tvoja baraba'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije