Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nerazdvojni su

Ivan Veljača nakon razvoda Anite Dujić ljubi mladu glumicu

ana vučak i ivan veljača
Foto: Duško Marušič/PIXSELL
1/4
27.07.2015.
u 08:55

Novi par je prvi put se javno pokazao u Puli na 62. izdanju Pula Film Festivala gdje su zajedno proslavili Ivanovu Zlatnu arenu koju je dobio za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića 'Takva su pravila'

Nije dugo trebalo da nakon razvoda od Anite Dujić scenograf Ivan Veljača i brat Jelene Veljače pronađe novu ljubav. Njegova bivša supruga trenutno ljubi jednog od najpoželjnijih hrvatskih neženja Ivana Hercega, dok je Ivan sreću pronašao u simpatičnoj glumici Ani Vučak, piše Story

Novi par je prvi put se javno pokazao u Puli na 62. izdanju Pula Film Festivala gdje su zajedno proslavili Ivanovu Zlatnu arenu koju je dobio za scenografiju u filmu Ognjena Sviličića 'Takva su pravila'. Ivan i Ana nisu skrivali zaljubljenost pred okupljenima, a spremno su pozirali i fotoreporterima ne skrivajući koliko uživaju zajedno.

Inače, vijest o razvodu set dekoraterke i ekonomistice Anite Dujić i Ivana Veljače nakon godinu i pol dana braka iscurila je u javnost početkom travnja, a ljubavi je navodno presudio šarmantni glumac Ivan Herceg s kojim je Anita viđena, nedugo nakon objave razvoda, kako izmjenjuje nježnosti.

Nova djevojka Ivana Veljače mlada je zagrebačka glumica koja se široj publici predstavila već sa 18 godina kada je počela voditi Parlaonicu na HTV-u, a poznata je i po ulozi spletkarošice Goge u seriji 'Kud puklo da puklo'.

>>Anitin izbor – Ostavila muža zbog glumca iz sapunice svoje šogorice

>>Ljubavi je došao kraj: Razvode se Anita Dujić i Ivan Veljača

Komentara 3

MR
MRUDante
08:59 27.07.2015.

isussse pa ja to nisam znaooo!!! hvala VL!!!!!!!!!!

FR
franjom18
09:53 27.07.2015.

kako ti nazovi selebriti imaju krasne zivote, kakve ni zivotinje nemaju, pa kako ih nije sramota, za primjer mladima i njih i ove sto ta sranja pisu, poruka, rastavljajte se ljudi, djecu u domove na socijale, a vi s pederisite, sta ce on sa mladom, vrijeme ce mu brzo isteci a ona, ce traziti drugog zagondiju a on osta sam kao mujo! i pricati o velikoj zaljubljenosti, krasno!!!!!!!!!!!!!!

MA
Matija223
13:47 27.07.2015.

Tko su oni?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije