Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla prinova

Ivan Perišić dobio je kćer Manuelu

Ivan Perišić
Foto: REUTERS/Yves Herman
1/4
29.07.2014.
u 08:24

Omišanin Perišić, velika bundesligaška zvijezda iz Wolfsburga, bio je najbolji igrač naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić dobio je prinovu u obitelji.

Njegova supruga Josipa rodila je jučer u Wolfsburgu kćer Manuelu tešku 3,12 kg i dugačku 50 cm. Ivan i Josipa već imaju sinčića Leonarda rođenog u listopadu 2012. godine.

Omišanin Perišić, velika bundesligaška zvijezda iz Wolfsburga, bio je najbolji igrač naše reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, a unatoč brojnim ponudama, najviše iz Italije, nije se odlučio na transfer iz Njemačke.

>>Rebić i Perišić nisu bili za ugodnu šetnju s ostalima pa su se bacili u more

>>Strijelac hrvatske reprezentacije očekuje prinovu u obitelji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije