Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračna zvona

Iva Šulentić se zaručila, a svadba će biti plesni tulum

16.12.2015.,  Zagreb -   U kavani Johann Franck odrzan je party povodom 100. rodjendana Franka Sinatre.  Iva Sulentic , Igor Miklousic.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
30.04.2016.
u 20:58

Voditeljica i njen partner Igor Mikloušić datum vjenčanja izabrat će spontano baš kao što su i odlučili vezu ozakoniti brakom

Voditeljica Iva Šulentić zaručila se i ove godine udaje se za partnera, evolucijskog psihologa Igora Mikloušića s kojim je u vezi već četiri godine.

– Kad sam upoznala Igora, imala sam osjećaj kao da ga poznajem cijeli život, a svakim novim danom naše veze sve sam sigurnija da s tim čovjekom želim provesti ostatak života. Odluka da napravimo tulum koji ćemo nazvati ‘svadba’ došla je spontano, zapravo kao prirodni slijed naše veze i nije nikoga iznenadila. Ionako nismo pravili pompu od toga, odmah smo javili samo roditeljima, a prijateljima smo govorili kako smo se s kim vidjeli i svi se vesele s nama – kazala je buduća mladenka za Tportal. Dodala je i da nisu odredili datum jer žele da se to dogodi spontano, a feštu vide kao plesni tulum na kojem će okupiti njima važne ljude i one koji vole njih.

>> 'Nikad nisam sanjala da ću biti ovdje gdje sam danas, a htjela sam biti nindža'

>> 7 najzgodnijih TV voditeljica

Komentara 4

RI
rikavac
22:27 30.04.2016.

Zanimanje partnera evoluciski psiholog. Sta je to? Kakvo je to,zanimanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije