Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primamljiva nagrada

Iva Šulentić i Andrej Dojkić izvukli dobitnika 'Somersby Never Ending Summer' natječaja

somersby
Foto: Nina Đurđević
1/12
30.11.2015.
u 15:13

Glavna je nagrada ovoga puta zaista bila atraktivna - put u Dubai za dvije osobe

Proteklog petka u zagrebačkom Buzz baru održano je izvlačenje nagradnog natječaja 'Somersby never ending summer'. Iako su sunce, more i ljeto za nama, a dani uglavnom sivi i tmurni, uz Somersby to je zadnjih mjesec i pol dana bilo moguće promijeniti i svi su mogli produžiti ljeto.

U desetom mjesecu započeo je veliki nagradni natječaj 'Somersby neverending summer'. Glavna je nagrada ovoga puta zaista bila atraktivna - put u Dubai za dvije osobe. A čast da sretnog dobitnika izvuku iz tisuće prijavljenih imali su Iva Šulentić i Andrej Dojkić, koji su inače i sami ljubitelji ovog popularnog kozmopolitskog pića.

Sreću da bude izvučen imao je Tomislav Kušević iz Lekenika.

U opuštenoj atmosferi zagrebačkog Buzz bara plesalo se do ranih jutarnjih sati, dok su Somersby hostese nagrađivale okupljene, pa je tako jedna sretna dobitnica osvojila onoliko Somersbyja koliko je teška. Somersby u narednom periodu priprema još lijepi iznenađenja, stoga nam samo ostaje čekati i vidjeti što će nam donijeti Lord Somersby.

Ljubitelji Somersbyja su imali priliku pobjeći od sivila i tmurnog vremena i uz Somersby otputovati u jedan od najljepših gradova svijeta. U proteklih mjesec i pol dana, svi koji su na označenim Somersby lokacijama diljem Hrvatske kupili ovo popularno piće, imali su priliku sudjelovati u velikom nagradnom natječaju te osvojiti putovanje u grad budućnosti, gdje se sljubljuju sunce i more, grad koji raste iz dana u dan te koji se nalazi na listi najatraktivnijih svjetskih turističkih destinacija- Dubai.

Somersby se pobrinuo i za sve one koji nisu bili u blizini svojih najdražih barova. Naime, u natječaj se bilo moguće uključiti i putem Somersby Facebook stranice gdje su natjecatelji fotografijom dokazivali da ljeto za njih još nije gotovo.

>>Brojni poznati popratili početak natječaja 'Somersby neverending summer'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije