Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislili smo da nije moguće

Iva Jerković nikad nije izgledala bolje!

iva jerković
Foto: PR FOTO
1/12
26.03.2015.
u 14:00

Ovog puta Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Mirela Forić Srna, Andrea Andrassy i mnoge druge dame pojavile su se na rođendanu ugledne oftalmološke kuće

Rijetko kad se toliko zgodnih dama pojavi na istom mjestu.

Ovog puta Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Mirela Forić Srna, Andrea Andrassy i mnoge druge dame pojavile su se na rođendanu ugledne oftalmološke kuće. Posebno je iznenadila Iva Jerković, kojoj sjajno pristaje promjena staylinga.

U kratkoj crnoj haljinici s dugim rukavima i efektnom kragnom, Iva je izgledala savršeno. I ne čudi što ova ljepotica još uvijek vlada modnim pistama.

>>Deset uspješnih godina i tisuće zadovoljnih pacijenata

>>Iva Jerković izgleda savršeno u maloj crnoj haljini

Komentara 2

MO
moxey11
15:08 26.03.2015.

Glavna preokupacija u životu što odjenuti za koju priliku.

DU
Deleted user
16:06 26.03.2015.

Iva je bomba,a vidio sam joj i mamu,i ona je dobra!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije