Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOdKA

Iva Jerković i Vanja Halilović predstavile novo lice Svaroga

svarog
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/19
20.09.2016.
u 21:45

Na zabavi su uživali i Maja Šuput, Ecija Ivušić, Frane Barbieri, Maro Srezović...

Legendarni Svarog party u Laubi jučer je bio mjesto ekskluzivnog otkrivanja novog lica Svarog vodke uz bogat zabavni program.

Najljepša ženska voditeljska kombinacija, Iva Jerković i Vanja Halilović, zavele su uzvanike magičnom pričom o Svarogu, koji je dobio ime po staroslavenskom Bogu sunca. Na zabavi su uživali i Maja Šuput, Ecija Ivušić, Frane Barbieri, Maro Srezović, Marko Vrdoljak, Damir Hoyka, Mario Kovačević i mnogi drugi.

Atraktivni voditeljski duo, Iva i Vanja ispunile su večer zanimljivostima, a party su uljepšale i plesačice na svili, kolutu, Bailando plesna skupina, performer s vatrom, saksofonist i DJ-i koji su zabavljali goste najvećim klupskim hitovima do kasno u noć. Vrhunac večeri bilo je svečano otkrivanje nove boce, a svi uzvanici imali su jedinstvenu priliku po prvi put probati novu poboljšanu premium vodku Svarog.

Svarog je inače u ponudi tvrtke Badel1862 već četiri godine, a sada je predstavljen njen klupski, atraktivni, osvježeni dizajn uz dodatno poboljšan okus i kvalitetu. Trostruko destilirana premium vodka rađena je od vrhunskih sastojaka, s izvorski čistom hrvatskom vodom, najboljim metodama filtracije i pruža najbolje od žestine i rafinirane lakoće okusa.

>> Iva Jerković i Renata Sopek, kao i brojni Zagrepčani, oduševljene čarima palmina ulja

>> Iva Jerković ostavila kupače na plaži bez daha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije