Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domaće ljepotice

Iva i Natali uživale u Papayi na DJ MAG festivalu

dj mag festival
Foto: Dino Ninković
1/13
31.07.2015.
u 16:52

DJ MAG festival je i ove godine dokazao svoju popularnost na način da se za njega tražila ulaznica više, a glazbenu poslasticu nisu propustile ni Iva Jerković, Natali Dizdar, Jelena Denona i Martina Čular

DJ MAG festival i ove godine se održao na plaži Zrće u suradnji sa Somersbyjem. Svi gosti festivala zabavljali su se četiri dana  uz najnovije hitove elektronske glazbe, a ovogodišnju glazbenu poslasticu nisu propustili Iva Jerković, Natali Dizdar, Jelena Denona, Martina Čular te mnogi drugi.

Uoči samog festivala na Facebook stranicama Papaya kluba i Somersbyja organiziran je nagradni foto natječaj u kojem su sudionici trebali osmisliti fotografiju na temu Somersby ljeta. Pobjednik je za svoju ekipu dobio sedmodnevni all inclusive VIP aranžman u vili s bazenom na otoku Pagu. 

DJ MAG festival je i ove godine dokazao svoju popularnost na način da se za njega tražila ulaznica više - prostori Papaya kluba posljednjih su dana popunjeni do sve do zadnjeg mjesta.

>>Planirala sam biti veterinarka, no planovi mi se uvijek izjalove

>>Sezona na Zrću u punom jeku: Golišave dame okupirale Papayu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije