Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DJECA SU NA PRVOM MJESTU

Iva i Jerko Leko ipak su odlučili spasiti brak

 Iva Saric Leko, Jerko Leko
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
15.02.2017.
u 09:30

U donošenju odluke da sa suprugom nastavi životno putovanje, Ivi je puno pomogao odmoru u Dubaiju, gdje je otišla u posjet Jerkinoj sestri Jeleni Leko.

Iva i Jerko Leko ipak su svom braku odlučili dati novu šansu. Kako piše Story, bivši nogometaš i manekenka ponovno su zajedno, a Jerko se vratio u zajednički stan.

U donošenju odluke da sa suprugom nastavi životno putovanje, Ivi je puno pomogao odmor u Dubaiju, gdje je otišla u posjet Jerkinoj sestri Jeleni Leko. Iva je tada na Instagramu objavila fotografiju pokraj koje je napisala da je svaki dan novi dan i da ga trebamo živjeti.

Nakon izbijanja ove afere u medijima, Lekin je jedini komentar bio da živi normalno i da zbog dobrobiti djece ne želi obiteljske prilike iznositi u javnost. Ovom odlukom najviše će razveseliti svoju djecu – petogodišnjeg Carlosa i trogodišnjeg Leona.

 

 

... every day is a new day ... 🤓 Live it ! 🦄

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

>>Nogometaš Jerko Leko već se odselio od supruge. Razlog razlaza još taje

>>Jerko Leko razvodi se od supruge nakon pet godina braka

Ključne riječi

Komentara 3

DA
dado56
09:51 15.02.2017.

pustite ljude nek sami rjesavaju svoje stvari ...

PU
pulizg
09:57 15.02.2017.

koji k onda to citas ak te ne zanima

AU
austrougarskigeneral
10:33 15.02.2017.

to je njihov zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije