Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOLA LIMA

Instagram eksplodirao: Adriana nema gaćice!

Adriana Lima
Foto: Instagram
24.09.2016.
u 11:30

Anđelica Victoria's Secreta ljepotu zahvaljuje dobro smješanim indijanskim, afričkim, portugalskim, francuskim, japanskim i karipskim korijenima

Brazilska supermanekenka Adriana Lima ugodno je iznenadila svoje brojen poklonike fotografijom koju je ovih dana objavila na svom Insagramu. 

Jedna od najljepših anđelica Victoria's Secreta, koja svoju ljepotu vuče iz dobro smješanih indijanskih, afričkih, portugalskih, francuskih, japanskih i karipskih korijena, obično se ne fotografira barem bez gaćica i grudnjaka, pa je oduševljenje bilo još veće.

Vijest se brzo proširila pa je sliku u manje od jednog dana pohvalili više od 200 tisuća fanova.

"Izgledaš super", "Dobro tijelo", "Duboko poštovanje", zapisali su na njenom profilu, a knjiga utisaka i dalje se puni riječima pohvale.

Jedino svi strahuju da ove ne bude i posljednja njena golišava fotografija.

>> Adriana Lima pala na šarm Ryana Seacresta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije