Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nemelodiozno mučenje'

Indijac postao internetski hit zbog ove izvedbe It`s My Life

Indijski viralni hit
Foto: screenshot/youtube
1/5
31.07.2014.
u 08:38

"Budite sigurni da za popularnost ove pjesme nije zaslužno pjevanje već to što se uopće usudio pjevati", napisao je novinar.

Indijac Vennu Mallesh postao je novi viralni hit.

Na društvenim mrežama se objavljuje video snimka na kojoj pjeva "It's My Life", a koju je na YouTubeu objavio prije dvije godine. Autor je uz snimku videa na YouTubeu napisao kako je to "njegova verzija pjesme, a riječi su iskrene i dolaze iz dubine srca i opisuju njegov stav." Mallesh je naziva "psihološkom i filozofskom pjesmom", a indijski je mediji nazivaju "nemelodioznim mučenjem".

"Budite sigurni da za popularnost ove pjesme nije zaslužno pjevanje već to što se uopće usudio pjevati", napisao je novinar.

I komentari ispod videa sličnog su karaktera, ali bez obzira što mislili o njemu, Mallesh je 'prikupio' preko 4 milijuna klikova na svoj video, a procjenjuje se da je zbog toga dosada zaradio preko 10 tisuća dolara.

>>Kako je Brad Pitt dobacio McConaugheyu pivo te stvorio viralni hit

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije