Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekscentrična glumica

'Bolje je imati više od jednog partnera'

cameron diaz
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
15.04.2014.
u 13:33

Cameron Diaz jedna je od najljepših glumica današnjice, a iza sebe ima veze s Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom...

Cameron Diaz jedna je od najljepših glumica današnjice, a iza sebe ima veze s Justinom Timberlakeom, Jaredom Letom i Alexom Rodriguezom. No, čini se da i dalje misli kako nije dovoljan jedan muškarac koji bi ispunio sve njene želje. 41-godišnja glumica, naime, vjeruje kako je potrebno više od jednog partnera da bi se zadovoljile sve želje koje žena ima.

Izjavila je za Daily Mirror kako žene očekuju da će od jednog muškarca dobiti sve što žele, što je zapravo nemoguće. – Da, zašto ne? Bolje je imati više od jednog partera, dodala je Diaz. Lijepa Cameron otkrila je da nikad nije bila privučena idejom braka.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Cameron Diaz u uskoj kožnoj haljini zasjenila dvostruko mlađu kolegicu

Komentara 8

SE
sestrićna
14:59 15.04.2014.

ovakvih ljepotica ima u svakom hrvatskom gradu na stotine..a to što žena voli da se mrči ništa novo..

SW
swimm
15:06 15.04.2014.

ovakvih ljepotica kod nas ima iza svakog čoška

DA
Dac
13:50 15.04.2014.

Ako je ovo jedna od najljepših glumica današnjice, ja sam Richard Gere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije