Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubi sportaša

Imam dečka, ali ne bih još pred oltar

Foto: Mistic Exclusive
1/6
28.05.2016.
u 11:00

Kći Mije Begović privodi kraju studij novinarstva, odi emisiju Želje i pozdravi i veseli se ljetu koje će provesti u Trpnju

Nakon što je sudjelovala u reality showu Survivor još prije četiri godine, Maja Lena Lopatny, kći glumice Mije Begović, posvetila se fakultetu i sada privodi kraju studij novinarstva. No daleko od toga da je se ne može vidjeti na TV ekranima. Prije četiri godine dobila je posao voditeljice na Jabuka TV-u, a angažirana je kao voditeljica i na Studentskoj TV. Ovih dana postala je i zaštitno lice salona večernjih haljina Mistic Exclusive. Snimila je kampanju večernjih haljina i vjenčanica za ljeto 2016. godine.

Dečko sportaš i student

Nekoliko snimanja odradili ste u vjenčanicama, možda je na pomolu vaša udaja?

– Ne bih sad o tome – zagonetno se smije Maja i otkriva nam da ima dečka koji je student i sportaš, a na naše pitanje je li riječ o nekom poznatom sportašu veli:

– Nije baš tako poznat. Ali tu bih se zaustavila. Ne bih baš govorila o svom privatnom životu – bila je tajanstvena Maja Lena.

Dok dečka drži u tajnosti, o receptu za svoju savršenu figuru rado govori.

– Idem gotovo svakodnevno u teretanu. Moram pohvaliti ekipu iz teretane, jako su pristupačni. Nekima je odlazak u teretanu napor, a meni je odmor. Kada treniram, nekako mi misli odlutaju i baš mi je super. Ostanem u teretani dva do tri sata. Imam svog trenera Sinišu koji mi slaže vježbe, ali me i motivira – istaknula je. Avanture u realityju Survivor rado se sjeti, ali kaže kako je sudjelovanje u takvim formatima više ne zanima i cilj joj je završiti fakultet i zaposliti se.

U budućnosti se vidite kao TV voditeljica?

– Da. I to u nekom tipu emisije koji se bavi istraživanjem određenih tema – kaže i odgovara nam na pitanje bi li se voljela okušati i u glumi.

– Ne zanima me gluma u toj mjeri da se tome baš sto posto posvetim. Mama me u početku malo nagovarala da odem u glumice. Čak sam s mamom glumila u jednoj seriji. Neću reći da mi se nije sviđala gluma u tom trenutku, ali jednostavno se nisam vidjela u tome. S mamom se često družim, razgovaramo o svemu i svačemu i uvijek je poštovala moje mišljenje i moje želje. A ja se vidim u novinarstvu i ona nema ništa protiv – istaknula je Maja Lena.

Vrijeme za prirodu i filmove

Izlasci i tulumarenje Maji Leni trenutačno su na zadnjem mjestu.

– Ne izlazim. Previše imam posla oko diplomskog rada, a i imam puno obaveza tako da ne stignem. Slobodne trenutke provodim u prirodi, a navečer pogledam neki dobar film – rekla je Maja Lena koja će biti jedna od voditeljica na finalnom izboru Miss Supranacional na otoku Pagu 9. lipnja, a nakon toga slijedi odmor.

– Uvijek ljetujem u Trpnju, malom mjestu na otoku Pelješcu – rekla je Maja i otkrila nam za kraj kako napreduje njena emisija Želje i pozdravi na Jabuka TV-u.

– U početku sam puštala samo zagorsku glazbu. Znalo se dogodilo da neke želje gledateljima nisam mogla ispuniti jer tu pjesmu nisam imala u datoteci. Čovječe, nisam ni znala da postoji tako velik broj zagorskih pjesama – zaključila je.

>> Maja Lena Lopatny i Mia Begović plijenile pozornost na otvaranju novog wellness studija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije