Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Kerempuhu

Igor Geržina slavi 30 godina ljubavi prema saksofonu

Igor Geržina
Foto: PR FOTO
1/6
10.10.2015.
u 20:10

Igor Geržina, cijenjeni hrvatski saksofonist slavi svoju dugogodišnju karijeru koncertom naziva „Saksofon i ja - naših prvih 30 godina“ koji će se održati u ponedjeljak, 12. listopada u Satiričkom kazalištu Kerempuh.

Svoje glazbene početke Geržina je započeo od najranijih dana, od svoje pete godine kada mu je pažnju privukla violina, ali se, na našu sreću, od svoje petnaeste godine ne odvaja se od saksofona. Njih dvojica danas su postali jedno. Brand. Spomeneš li među glazbenicima danas saksofon, sigurno je svima prvi na umu upravo Igor Geržina, a ukoliko pitate bilo koga od njih za mišljenje o Igoru, svi će imati samo riječi hvale što potvrđuju i brojne glazbene suradnje.

Najpoznatiji dueti su s Ninom Badrić, Akijem Rahimovskim, Jaquesom Houdekom, Ervinom Baučićem, zborom Izvorom te mnogim drugima. Upravo će oni, uz ostale goste, zapjevati na nadolazećem koncertu.

Uz Igora će na pozornici Kerempuha, uz vrhunsku produkciju, biti i njegov deveteročlani ansambl sastavljen od redom vrhunskih glazbenika: klavijaturisti Jurica Leikauff i Goran Kovačić, gitarist Davor Doležal, bas gitarist Robert Vrbančić, bubnjar Kristijan Zebić, udaraljkaš Boris Popov te brass sekcija u sastavu Tomica Rukljić na trubi, Josip Grah na trubi i Aljoša Mutić na saksofonu.

Iako se slavljenički koncert održava u ponedjeljak, na samom početku radnog tjedna, zagrebačka publika pokazala je veliki interes za kvalitetnom glazbom pa ulaznice samo što nisu planule. Ne preostaje nam ništa drugo, nego pozvati vas da požurite po svoj primjerak ulaznice i da uživate u svečanoj atmosferi proslave velikih 30 godina saksofona Igora Geržine.

Svoje ulaznice možete kupiti ovdje.

>>„Jedva čekam da se popnem na pozornicu“

>>Nakon slavljeničkog koncerta u Kerempuhu, suprugu vodim na romantično putovanje u Toskanu!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije