Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob na pomolu?

Singl podbacio, a Iggy Azalea za to okrivila Britney Spears!

britney spears
Foto: Screenshot
1/2
30.06.2015.
u 08:17

Iggy je navikla na top listama biti u vrhu, pa je pomalo razočarana što je njen duet zauzeto tek 29. mjesto na Billboardovoj ljestvici

Iggy Azalea i Britney Spears objavile su u svibnju singl "Pretty Girls", a iako je na YouTubeu pogledan 78 milijuna puta, na top listama je podbacio.

Iggy je navikla na top listama biti u vrhu, pa je pomalo razočarana što je njen duet zauzeto tek 29. mjesto na Billboardovoj ljestvici. Kad ju je za komentar upitala jedna obožavateljica na Twitteru, Iggy je indirektno za neuspjeh okrivila Britney. - U 2015. godini sadržaj mora biti potpun i zadovoljavajuć.

Teško je podignuti pjesmu do vrha bez dodatne promocije i televizijskih nastupa, na kojima se samo ja pojavljujem - rekla je Britney. Kada su je, pak, napali obožavatelji kolegice Britney, Iggy je poručila kako ne misli ništa loše te je s njom dobra prijateljica. Dodala je da se dobar odnos temelji na iskrenosti.

>>Stvarno nema sreće: Britney Spears uganula gležanj na nastupu

>>Britney Spears opsovala posjetitelja svog koncerta jer ju je nazvao 'debelom ku..om'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije