Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretna vijest

Ida Prester u četvrtom je mjesecu trudnoće, opet čeka dječaka

20.08.2014., Zagreb - TV voditeljica i pjevacica Ida Prester. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/5
27.05.2016.
u 10:00

Voditeljica i pjevačica priznaje da joj je u drugoj trudnoći puno teže. Muče ju mučnine, a ti je i dvoipolgodišnji Roko

Voditeljica i pjevačica grupe Lollobrigida, Ida Prester, pohvalila se sretnom viješću – očekuje drugo dijete. Kako je otkrila časopisu Story, u četvrtom je mjesecu trudnoće, a iako su ona i suprug Ivan Peševski iščekivali djevojčicu, i ovaj put dobit će dječaka.

– Prilagodit ćemo se i tome – našalila se Ida i priznala da drugu trudnoću podnosi puno teže. Ovaj put 37-godišnju voditeljicu više pati od mučnine, a i tu je dvoipolgodišnji Roko koji, kaže Ida, ima dosta kilograma. Ipak, priznaje, druga trudnoća ima i svojih prednosti, kaže da je puno mirnija i već zna što može očekivati. Poznata Zagrepčanka za 39-godišnjeg Ivana Peševskog udala se prije tri godine i preselila u Beograd, gdje je u veljači 2014. rođen njihov prvi sin Roko.

– Privatno mi je majčinstvo donijelo golemu promjenu. Život mi je bio nalik neodgovornom studentskom životu i u tome sam se snalazila, ali s djetetom to sve morate zaboraviti. Djeca imaju vojnički ritam spavanja i hranjenja koji je bio priličan šok za moj organizam. Prvih mjesec dana mislila sam da ću se raspasti, ali onda se pokrpate i naviknete i sad zaista uživam – rekla nam je nedavno pjevačica. 

>> Ida Prester vadila mački krv da provjeri ima li parazite

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:51 27.05.2016.

mozda to I je sretna vijest za doticnu ili Beograd, ali zasto bi nama trebala biti sretna? Napustila je Hrvatsku I EU I odabrala zemlju treceg svijeta za zivot, sad neka tamo o njoj pisu, ako itko uopce zna tko je ona.

TO
toljaga22
12:20 27.05.2016.

onda bolje da se smiri i da ne baljezga

AN
aniva
14:58 27.05.2016.

Jako važna vijest. Tko je uopće dotična ------Po čemu je ona toliko važna da njena trudnoća osvane u VL............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije