Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'srušila' internet

Iako nije pokazala stražnjicu ili grudi, ovom je fotkom zaradila više od 800.000 lajkova

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/4
06.04.2015.
u 12:13

Popularna Kim objavila je fotografiju na kojoj se priprema za Uskrs i zaradila više od 800.000 lajkova na Instagramu

Ne treba objaviti svoju golišavu fotografiju da bi Kim Kardashian dobila stotine tisuća lajkova. Njezina fotografija kako boja uskrsna jaja postala je pravi hit na društvenim mrežama.

Popularna Kim objavila je, naime, fotografiju na kojoj se priprema za Uskrs i zaradila više od 800.000 lajkova na Instagramu.

Fotografijom malene North s jajima koja je dobila je pak 1,2 milijuna lajkova.

Ovime je dokazala, ne samo da je i ona normalna osoba, već da je njezini obožavatelji vole i ako ne objavljuje fotke svoje popularne stražnjice. Nadajmo se da će ovakvih fotografija biti više.

>> Kim i Kanye žele drugo dijete: Doktori kažu da se previše seksamo!

Ključne riječi

Komentara 1

PI
pitijestpit
07:06 07.04.2015.

ahh srece li!! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije