Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
seksi mama

Iako je nedavno rodila, Nikolina Ristović izgleda bolje nego ikada

Nikolina Ristović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/8
20.12.2014.
u 16:14

Iako zakopčana do grla, svi su komentirali da izgleda bombastično

Kćerkicu Unu Sofiju Nikolna Ristović rodila je početkom prosinca i već sada, koji tjedan kasnije, pokazala zavidnu liniju.

TV voditeljica bila je među brojnim uzvanicima koji su pohodili pop-up store u Kinu Europa u Zagrebu, a svi su prisutni komentirali da "mama izgleda odlično".

Nije ni čudno, kad je Nikolina u trudnoći dobila tek pokoji kilogram.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

Riječ je o jednodnevnom događanju koji na jednom mjestu okuplja najbolje od hrvatskog dizajna, a cijeli projekt ima i humanitarnu notu te će dio prihoda od prodanih kreacija ići udruzi "Hrvatska pomaže".

Na otvaranju su prisutne pozdravili Viktor Drago, kreativni direktor Cro A Portera, Tomislav Perić iz mode.hr, Sandra Švaljek, zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba i Đurđa Adlešić, predsjednica udruge "Hrvatska pomaže", a Juraj Zigman održao je modnu reviju.

>>Nikolina Ristović rodila djevojčicu, suprug Vidoje bio je uz nju

Komentara 13

Avatar tajar
tajar
16:49 20.12.2014.

Who is Nikolina Ristović?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:05 20.12.2014.

Koliko cujem, Rimac nije bio tamo. a on je trenutno vodeci designer (ili kako to novinar nacinom regiona pise dizajner) u Hrvatskoj, naravno u svom "fahu"

Avatar Hrvatska.Na.Balkanu
Hrvatska.Na.Balkanu
17:31 20.12.2014.

Samo nek je mali Srboljub živ i zdrav,živio mi 100 godina.Bravo za Nikolinu što je krenula u pravom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije