Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvali se atributima

Pogledajte kako je muškarac zaskočio Kim Kardashian da bi joj poljubio stražnjicu

Kim Kardashian
Foto: Instagram/Kim Kardashian
1/10
29.09.2016.
u 11:50

– Prosvjedovao sam jer Kim ima implantate u stražnjici. Želim potaknuti Kardashian klan da prirodnu ljepotu učine popularnijom među tinejdžerkama koje ih slijepo slijede – napisao je Vitalii na Instagramu

Već je svima jasno da starleta Kim Kardashian (35) obožava pokazivati svoje tijelo. Proteklih godina dobro ga je unovčila na različitim snimanjima, u reality showu i modnim kolekcijama.

Kao njezin najistaknutiji adut mnogi komentiraju njezinu stražnjicu. Kim svakodnevno provocira svojim fotografijama, a slavni prankster Vitalii Sediuk odlučio se našaliti.

 

– Prosvjedovao sam jer Kim ima implantate u stražnjici. Želim potaknuti Kardashian klan da prirodnu ljepotu učine popularnijom među tinejdžerkama koje ih slijepo slijede – napisao je Vitalii na Instagramu. 

Nadodaje da nije znao da će Kim biti tamo. – Sjedio sam u obližnjem restoranu, jeo sladoled i koristio besplatan WiFi. Odjednom sam ugledao skupinu paparazza i Kim Kardashian. Ideja mi je brzo pala na pamet – kaže prankster. 

 

 

>> Gigi Hadid nakon revije zgrabio šaljivdžija, ona ga efektno udarila laktom

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
14:49 29.09.2016.

nadam se da plinara nije proradila u tom povijesnom trenutku..

US
U sridu
08:31 01.10.2016.

satro dama.....jad i bijeda

BJ
Bjelovar112
12:06 29.09.2016.

Jaooo sestro sto bi ti radio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije