Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ice Bucket Challenge

I Hrvatska se uključila: Poznata voditeljica pod ledom i vodom!

enter zagreb
Foto: PR FOTO
1/4
20.08.2014.
u 14:29

Poznati diljem svijeta sudjeluju u kampanji ALS Ice Bucket Challenge, a na popularni trend izazvani su i popularni Hrvati!

Poznati diljem svijeta sudjeluju u kampanji ALS Ice Bucket Challenge, a na popularni trend izazvani su i poznati Hrvati! Zalijevanje kantom ledene vode u Lijepoj našoj pokrenula je ekipa Enter Zagreba, a nimalo ugodan izazov hrabro je ispunila radijska voditeljica Enter Jutra Aleksandra Milinković.

– Kada te netko nominira možeš prihvatiti ili odbiti izazov. No kada znaš da to zalijevanje kantom hladne vode pridonosi tome da se sakupi novac za daljnje istraživanje i osvijesti ljude u borbi protiv teške bolesti amiotrofične lateralne skleroze, onda to stvarno nije problem. Ako nisu odbili Bill Gates i Justin Timberlake, tko sam ja da odbijem izazov, objasnila je Aleksandra Milinković.

Hrabra Aleksandra dugo je promišljala koga sljedećeg izazvati, a težak izbor pao je na bacačicu diska Sandru Perković, radijskog voditelja Ivana Vukušića i DJ dvojac Vanillaz.

ALS Ice Bucket Challenge pravila su jednostavna – svaka osoba koja se zalije ledenom vodom ima pravo izazvati još tri osobe da naprave isto. U slučaju da izazvana osoba odbije sudjelovati, mora donirati novčani iznos za borbu protiv amiotrofične lateralne skleroze. Cilj je ove kampanje, u kojoj sudjeluju svi od Justina Timberlakea preko Marka Zuckerberga i Billa Gatesa do Nickyja Romera, jest podići svijest o bolesti i prikupiti novac za daljnje istraživanje amiotrofične lateralne skleroze. Koliko su hrabri Sandra Perković, Ivan Vukušić i DJ dvojac Vanillaz, saznat ćemo u sljedeća 24 sata. Toliki je, naime, rok u kojem trebaju prihvatiti ili odbiti ovo rashlađenje u vrućim ljetnim mjesecima.

 

>>Dok se svi polijevaju ledom, Sheen se polijeva nečim efikasnijim

>>Mokre i humane: Jennifer i Kaley polijevali hladnom vodom

>>Kantom ledene vode polio se i Lionel Messi, otkrijte koga je izazvao

Komentara 53

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
14:48 20.08.2014.

Vidla žaba gdje se konji potkivaju, pa i ona digla nogu.

Avatar Jalnuški
Jalnuški
15:00 20.08.2014.

Sad čekam da Lady Gaga pojede govno.

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:54 20.08.2014.

Ma ne, ovaj svijet mora otiči k vragu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije