navigacija Zvijezde 2
zaručnik ima drugu

Hurem je trudna četiri mjeseca! Bit će samohrana majka

Popularna Meryem Uzerli trudna je već četiri mjeseca, a saznala je to novinarka Aisha Arman koja je napravila intervju s njom

Foto: Facebook

Glumica Meryem Uzerli, poznatija kao Hurem iz serije Sulejman Veličanstveni, u blaženom je stanju. Popularna Hurem trudna je već četiri mjeseca, a saznala je to novinarka Aisha Arman koja je napravila intervju s njom.

Novinarka je na svom Twitteru objavila fotografiju s Hurem i napisala kako je u subotu provela 24 sata u Berlinu s poznatom glumicom te da je saznala kako Meryem očekuje dijete.

– Saznala sam nevjerojatne stvari, riječ je o puno ozbiljnijim stvarima nego što smo pretpostavljali. Najviše me šokiralo to što sam otkrila da je Meryem trudna. U četvrtom je mjesecu. U isto je vrijeme sretna, ali i uzrujana. Pokušava ostati jaka. Priprema se da postane samohrana majka – objavila je novinarka.

Hurem je, podsjetimo, napustila kliniku u Njemačkoj gdje se liječila od depresije. Zahvalila se svima koji su bili uz nju, ali ne i svojem zaručniku Canu Ateşu kojeg je inače često spominjala. Can je, naime, pronašao novu djevojku tako da će lijepa Meryem dijete očito odgajati sama.

>> Hurem napustila kliniku, a njen zaručnik u Istanbulu ljubi drugu

Ocijeni:

1 2 3 4 5

2 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija