Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj veze

Hrvoje Šalković: "Lamija Alečković i ja više nismo zajedno"

'27. 11. 2009, Zagreb; Hrvatska - U Gajevoj 10 u Lemon baru Hrvoje Salkovic je promoviro svoj roman zvan Kombinacija d.o.o. Hrvoje Salkovic.Hrvoje Salkovic i djevojka Lamija Aleckovic. Photo: Goran Ja
'Goran Jakus/PIXSELL'
11.01.2011.
u 13:42

Lamija je ljubavi s velikim avanturistom presudila netom što se Hrvoje vratio sa stodnevnog putovanja po svijetu

Daleko od očiju, daleko od srca izreka je koja se pokazala istinitom u vezi na daljinu televizijske urednice i voditeljice Lamije Alečković (32) i književnika Hrvoja Šalkovića (36). Lamija je ljubavi s velikim avanturistom presudila netom što se Hrvoje vratio sa stodnevnog putovanja po svijetu. Iako su tvrdili da udaljenost ne može naštetiti njihovu odnosu te da upravo ona vezi daje poseban čar, čini se da je upravo Šalkovićeva tromjesečna avantura bila presudna.

– Istina je da smo Lamija i ja prekinuli, ali ne bih to komentirao. Možete me pitati baš sve, pa i kako sam se slagao sa svojom bakom, samo nemojte o tome – našalio se Hrvoje.

Ovo nije prvi put da je par naišao na prepreke u vezi. Prvi put je to bilo 2008. kad se TV voditeljica vratila s usavršavanja u SAD-u. Tad su svoj prekid objasnili prezaposlenošću koja je njihovu ljubav s vremenom pretvorila u prijateljstvo. Danas su razlozi, čini se, ipak mnogo ozbiljniji.

Komentara 14

DU
dust1950
23:37 11.01.2011.

zao mi..hrvoje mi se bas cini osobom s kojom je zivot kao san..

VI
vidimškoj
16:43 11.01.2011.

a u pm. idem se od tuge bacit sa nebodera. A zna li ko tko su ovo dvoje.Da li rade u Konzumu?????

SM
smjeskoh
16:22 11.01.2011.

Evo, baš sam tužan zbog njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije