Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KnockOut Snow Festival

Hrvatske "lutke" su lude za Francuskom – jer tamo ih čeka S.A.R.S.

kosf
Foto: Marko Delbelo Ocepek
1/9
01.09.2015.
u 14:11

Žarko Kovačević - Žare kaže kako se S.A.R.S.-u prošle zime ovaj jedinstveni hrvatski skijaško-glazbeni spektakl toliko svidio da su se na veliku pozornicu KnockOut Snow Festivala odlučili vratiti i za njegov 5. rođendan

- Lutko, ja sam rešen, da večno s tobom plešem..." orit će se i ove zime Francuskom jer se jedan od najpopularnijih regionalnih bendova S.A.R.S. vraća na KnockOut Snow Festival!

Žarko Kovačević - Žare kaže kako se S.A.R.S.-u prošle zime ovaj jedinstveni hrvatski skijaško-glazbeni spektakl toliko svidio da su se na veliku pozornicu KnockOut Snow Festivala odlučili vratiti i za njegov 5. rođendan...

Peto izdanje KnockOut Snow Festivala održava se francuskom Les Orresu, a nekoliko tisuća mladih iz Hrvatske najluđi provod čeka tijekom dva tjedna - mogu birati između tri programa KnockOut New Year's Edition (26.12.2015. do 2.1.2016.), KnockOut Snow Festival (2. -9.1.2016.) te Mega KnockOut (26.12.2015. do 9.1.2016.).

Uz S.A.R.S. za glazbeni dio programa - apres ski, street i večernje partije - tijekom dva tjedna ludog provoda zaduženi su i Dubioza Kolektiv, Psihomodo Pop, Let 3, Connect te DJ-evi Jurki i Luca Montecchi.

Više saznaj na www.knockoutsnowfestival.eu i prijavi se što prije – jer samo one najbrže čekaju popusti! U tijeku je zadnja akcija: za prvih 100 prijava do 1.10. vrijedi 300 kuna popusta na KnockOut Snow Festival i Mega KnockOut te 100 kuna popusta na KnockOut New Year's Edition!

>>S.A.R.S. u Umagu 21. srpnja: Donosimo pozitivnu energiju!

>>Zagreb zaražen S.A.R.S.-om: Koncert koji treba 'trljati o nos' svima koji nisu bili

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije