Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska diva

Tereza Kesovija predstavila spot za pjesmu 'Posuđeno vrijeme'

Tereza Kesovija
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
29.09.2016.
u 16:55

Singlovima „Ostavi me tu“ i „Oči duše“ predstavila je istoimeni aktualni album

Scenska ikona i najveća hrvatska diva s istinskom pjevačkom dušom Tereza Kesovija i nakon 55 godina glazbene karijere s neizmjernom svježinom promovira novi album „Oči duše“ objavljen u lipnju ove godine.

Singlovima „Ostavi me tu“ i  „Oči duše“ predstavila je istoimeni aktualni album, a novim singlom „Posuđeno vrijeme“ to i nastavlja. Tereza neumorno ide dalje i dokazuje svoj status glazbene dive na hrvatskoj glazbenoj sceni. „Posuđeno vrijeme“ novo je djelo Gorana Kovačića, autora koji je zaslužan i za prvi spot „Ostavi me tu“.

 

U oba je videospota prikazana zaokružena životna priča, no za razliku od „Ostavi me tu“ koji je sniman u njezinu rodnom Dubrovniku u ranojutarnjim satima, novi spot „Posuđeno vrijeme“ simbolično opisuje i sam naziv pjesme – povratak u Konavle, kraj njezina djetinjstva s romantičnim prikazima prekrasnog krajolika.

„Posuđeno vrijeme“ jedna je u nizu egzistencijalnih pjesama s albuma „Oči duše“, a Tereza je svojom karizmom i elegancijom uz vrhunsku interpretaciju zasigurno snimila jednu sjajnu pjesmu za sve ljubitelje šansonijerskog pristupa glazbi.

Osim novog spota, Tereza nam priprema i tri velika koncerta na proljeće iduće godine u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, Cankarjevom domu u Ljubljani te u Sava centru u Beogradu!

>> 'Publika ima pravo 'režati' na neiskrenost sa scene. Od njih imam ljubav, ali je i dajem'

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije