Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trendi plavuše

Hrabra Nina se obojila, ostale su stavile perike

Severina predstavlja novi singl 'Sekunde'
Foto: Marko Vulević
1/5
28.05.2016.
u 10:00

Za novi hit "Sekunde" Severina je postala platinastoplava. Nina Badrić također ima novu pjesmu "Dani i godine", dok je Nataša Janjić zbog uloge u sapunici morala promijeniti frizuru

Plavuše se bolje zabavljaju, kaže izreka, a je li zaista tako, odlučila je provjeriti i Severina pa je za potrebe svog novog singla “Sekunde” drastično promijenila imidž i transformirala se u platinastu plavušu.

Modne igrice

Spot i novu pjesmu Seve će premijerno publici pustiti u ponedjeljak na svom Facebooku, a sudeći prema fotografijama sa snimanja spota na kojima je Severina u žestokom rokerskom izdanju, s nemarnom bob-frizurom, daje se naslutiti kako je obožavateljima pripremila dobar plesni i energični ljetni hit.

– Presretna sam što će u ponedjeljak izaći pjesma koju volim, koja diže i nosi i koju, kada završi, želim slušati još i još. Jedva je čekam pjevati na koncertima s bendom i publikom. Hvala autorima Milošu Roganoviću i Filipu Miletiću, kao i Petru Pašiću, koji je spotom savršeno prenio atmosferu pjesme. Hvala i mojoj ekipi, Petru, Dajani i Martinu, što onako slatko izgledam. Jedva čekam ponedjeljak… Odbrojavam sekundeeeee – poručila je Severina.

Za ovakav imidž sigurno se nije odlučila slučajno jer kao velika poznavateljica modnih trendova dobro zna da je platinastoplava trenutačno u modi. Inače se voli poigravati s modnim kombinacijama i frizurom u svakom novom projektu, a kao plavušu smo je gledali i prije 15 godina u spotu za pjesmu “Krivi spoj”.

Perika je bezbolno rješenje

Pjevačica Nina Badrić također dobro prati trendove i prije nekoliko mjeseci postala je plavuša, a nedavno je izdala i novi singl “Dani i godine” kojim najavljuje novi album.

– Nema boje kose baš previše utjecaja na stil života, no istina je da su muškarci nekako nježniji prema “nama plavušama” – rekla nam je nedavno.

Novi projekt, odnosno serije “Prava žena” koju snima za RTL televiziju donosi promjene i u imidžu Nataše Janjić. Za potrebe uloge glumica je promijenila frizuru, odnosno poput Severine s pomoću perike skratila je svoje duge uvojke.

>> Ženama će se oprostiti sve osim zapuštenog tijela, a feministicama se ne oprašta baš ništa

Komentara 1

SA
samoborka
22:04 28.05.2016.

Cajke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije