Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima ulogu

Hollywoodski miljenik Clooney izazvao pomutnju na setu serije Downton Abbey

Downton Abbey
Foto: Press Association/Pixsell
1/15
18.09.2014.
u 10:14

– Uh, bilo je to vrlo uzbudljivo, to je sve što ću vam reći, prisjetila se Laura Carmichael koja u seriji glumi Lady Edith

U srijedu je u Londonu održana humanitarna premijera pete sezone superuspješne serije "Downton Abbey" koja radnjom gazi u dvadesete godine prošlog stoljeća.

– Pa, za Holly se događaju strašne stvari, mislim, žene se sve više obrazuju i to.... Kamo će to voditi? To je kraj civilizacije koju mi poznajemo – našalio se otkrivajući detalje serije glumac Jim Carter koji u seriji glumi butlera Carsona.

– Carson je zaista tradicionalan i imat će problema prilagoditi se svim tim promjenama u društvu i promjeni vlasti. Hvala bogu da je tu Mrs. Hughes koja će ga povući sa sobom u dvadesete, otkrio je Reutersu.

U prošlost će se vratiti i hollywoodski ljepotan George Clooney u maloj cameo ulozi.

– Uh, bilo je to vrlo uzbudljivo, to je sve što ću vam reći, prisjetila se Laura Carmichael koja u seriji glumi Lady Edith. Serija se počinje emitirati u Velikoj Britaniju krajem mjeseca.

Foto: Press Association/Pixsell

>>Rade Šerbedžija dobio ulogu u iznimno popularnoj seriji 'Downton Abbey'

>>Clooney zaručnici pred svima: Puno te volim i jedva čekam biti tvoj suprug!

Komentara 2

DU
Deleted user
10:40 18.09.2014.

U naslovu "Clooney izazvao pomutnju", a na slikama ni C od Clooneya

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
10:58 18.09.2014.

Kak ga nema? Pa u cameo je ulozi - sakrio se na radno mjesto - u auto i vozi prva tri kilometra gratis ;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije