Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaše najdraže glumice

Hollywoodske ljepotice pozirale za Pirellijev kalendar za 2017. godinu

Pirellijev kalendar za 2017. godinu
Foto: Alessandro Scotti/Courtesy of Pirelli
1/4
30.08.2016.
u 13:15

Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja sadržavao neka od najpoznatijih imena svjetske kinematografije

Nicole Kidman, Penelope Cruz i Lupita Nyong'o nalaze se među slavnim glumicama koje su pozirale za Pirellijev kalendar za 2017. godinu. 

Među slavnim imenima još su i Uma Thurman, Kate Winslet, Robin Wright, Alicia Vikander i Helen Mirren.

 

Fotografirao ih je njemački modni fotograf Peter Lindbergh, koji je već dvaput snimao za Pirelli. Zvijezde su se fotografirale na lokacijama u Berlinu, Londonu, Los Angelesu, Le Touquetu, New Yorku i drugdje.

Prvi Pirellijev kalendar objavljen je 1963. godine i od tada je u nekoliko izdanja prikazivao neke od najpoznatijih osoba svjetske kinematografije.

>> Poznati znaju da je pitanje prestiža prošetati Stradunom

Komentara 1

DO
dommar36
14:23 30.08.2016.

i kakve bi to veze trebalo imati sa nama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije