Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi film

Hoće li slavni glumac zbog ove uloge u ruke konačno primiti zlatni kipić?

leonardo di caprio
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/4
02.03.2015.
u 09:17

U filmu 'The Crowded Room' Leonardo Di Caprio utjelovit će lik Billyja Milligana koji pati od ozbiljnog poremećaja ličnosti zbog kojeg u njemu 'žive' čak 24 osobe.

Svoje glumačke sposobnosti Leonardo Di Caprio pokazao je nebrojeno mnogo puta, no unatoč tome za svoj rad nikada nije bio nagrađen niti jednim Oscarom.

Ipak, to slavnog glumca nije obeshrabrilo u nastojanju da dođe do svog zlatnog kipića pa se brže-bolje bacio na novi projekt koji bi mu mogao donijeti toliko željeni kipić.

Naime, slavni ljepotan u novom filmu "The Crowded Room" utjelovit će čak 24 ličnosti. Njegova uloga tumači život lika Billyja Milligana koji pati od ozbiljnog poremećaja ličnosti zbog kojeg u njemu "žive" čak 24 osobe. 

Billy Milligan čovjeka je koji je 1970-ih na sudu prvi put oslobođen optužbi na sudu zbog višestrukog poremećaja ličnosti.

Film će biti adaptacija romana Daniela Keyesa "The Minds of Billy Milligan" iz 1981. godine koji je napisan prema istinitim događajima, a pratit će priču o sudskom procesu protiv Milligana nakon što je bio optužen za pljačku i silovanje tri žene u Ohiju .

Njegova uloga uključuje likove 8-godišnjeg dječaka, lezbijke, učitelja, komunista i mnoge druge ličnosti.

Di Caprio je 20 godina maštao o ovakvoj ulozi, a san mu se konačno i ostvario. Upravo zbog toga mnogi nagađaju da će mu zbog ove uloge konačno biti dodijeljen toliko iščekivani Oscar.

>>Opet zavodi! DiCaprio 'bacio oko' na mlađahnu Dakotu?

>>DiCaprio ljubio tajanstvenu plavušu ispred Rihanninih očiju

Komentara 6

Avatar rothmans
rothmans
09:34 02.03.2015.

svakako ga je zasluzio vec do sad!

Avatar abakus
abakus
10:36 02.03.2015.

Zaslužio ga je već za "Shutter Island", kao i za Avijatičara. 2013. u Vuku s Wall Street-a razočarao je. Ovaj film ide izgleda opet u tom pravcu pretjerivanja. Ne treba mu to. Kao ni ta bradurina.

Avatar gadogadni
gadogadni
10:09 02.03.2015.

Nece!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije