Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jahte više nisu u modi

Hit luftić koji svi žele isprobati! Obožavaju ih bračni par Cetinski i Joksimović, Severina...

Luftić
Foto: Instagram
1/3
27.07.2016.
u 08:52

Severina i Iva Balent zajedno s prijateljicama pokazale su da jahte više nisu u modi, zabava je na plamencima, jednorozima...

Ljeto je davno započelo, a poznate se dame trude da ni na plaži ne prođu nezamijećeno. Ovog ljeta to su im omogućili zanimljivi modni dodaci. Upečatljivi luftići postali su pravi hit na plaži, a ima ih u različitim oblicima: ružičasti plamenac, zlatni labud, bijeli jednorog... Svaka je dama pronašla nešto za sebe.

Dubravka Cetinski, supruga Tonija Cetinskog, odmor je provela s pjevačem, a oboje su pokazali da su i dalje djeca u duši. Dubravka je dokazala je da prati trendove te za plažu odabrala luftić u obliku ružičastog plamenca. Fotografirala se u bazenu u Rovinju, a od sunca se zaštitila i neobičnim naočalama.

Martina Todorić i Jasmina Bagarić, modna blogerica i poduzetnica, također su nabavile svoj primjerak za plažu. Daleko od očiju javnosti zajedno su uživale na zlatnom labudu.

Da znaju uživati u ljetnim radostima, pokazale su Severina, Iva Balent i Jovana Joksimović, supruga srpskog pjevača Željka Joksimovića. Nisu im smetali radoznali pogledi javnosti, a svoje su veselje podijelile i na društvenim mrežama objavivši fotografiju s ljetovanja u Sukošanu.

Uživale su na velikim madracima u obliku plamenca, labuda te jednoroga, a porukom ”Živi život i zaboravi na godine” poručile da znaju uživati kad imaju prilike te da, poput Petra Pana, ne žele odrasti. 

 

Live your life and forget your age

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

 

#najljepsi #luftic #pink #flamingo #fortedeimarmi #minervabeach #grandhotelimperiale #toscana #mia

A photo posted by LeAsja (@asjalegovic) on

>> Labirint ljubavi, ljubavni drvored i mjesto za ljubljenje na rivi

Komentara 14

MM
mmaraci4
09:42 27.07.2016.

E jadno je ovo naše novinarstvo.Na što su oni spali!!!

DA
damirtankovic
12:10 27.07.2016.

Glavno da se nekaj jaši, hehe!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
14:50 27.07.2016.

"Jahte vise nisu in" hahhaha svaka od njih bi usla na jahtu ko bud.la u kredit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije