Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne vidi se opet u braku

Poznata glumica konačno otkrila zašto se raspao njezin brak

Hilary Duff
Foto: Pixsell
1/5
03.03.2015.
u 18:32

S Mikeom Comriejem ima dvogodišnjeg sina Lucu, a nedavno je predala papire za razvod

Hilary Duff konačno je otkrila zašto se raspao njezin brak. S Mikeom Comriejem ima dvogodišnjeg sina Lucu, a nedavno je predala papire za razvod.

I dalje su u odličnim odnosima, pa su se mnogi pitali što je zapravo pošlo po krivu. – Mike i ja smo bili vrlo zaljubljeni kad smo se upoznali. Oboje smo se željeli vjenčati. Budući da sam počela raditi sa 11-12 godina, činilo mi se tada da je pravo vrijeme za brak. Možda nije bilo, no proveli smo većinu vremena jako sretni. Nije funkcioniralo dovoljno dobro da ostanemo zajedno, no i dalje smo bili zaljubljeni. Polako smo shvaćali da nismo jedno za drugo, i tako smo prekinuli. I dalje smo sretne osobe i sve smo odlučili završiti na ovaj način – rekla je Duff.

Upitana vidi li se ponovno u braku, Hilary odgovara da nije baš sigurna. – Ne želim zvučati ogorčeno jer definitivno nisam, no ne znam je li ljudima suđeno da budu zajedno zauvijek. Stvari se dogode tijekom duge veze, i koliko god je impresivno biti s nekim 20 godina, to zahtijeva veliku žrtvu – zaključila je Duff.

>>Suprugovo razuzdano ponašanje prevršilo svaku mjeru: Pjevačica predala papire za razvod

>>Glumica Hilary Duff optužena da je skrivila prometnu nesreću

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije