Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretne vijesti

Hayden Panettiere čeka drugo dijete s Kličkom

Ukrainian boxer Wladimir Klitschko (L) with his girlfriend US actress Hayden Panettiere arrive at the 'Ein Herz fuer Kinder' (lit. A Heart for Children)?fundraising gala in Berlin, Germany, 05 December 2015. The gala is broadcast live on ZDF. Photo: Joerg
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
30.09.2016.
u 09:00

Glumica se nada da nakon ovog porođaja neće patiti od postporođajne depresije

Hayden Panettiere počela je snimati novu sezonu serije “Nashville” i producentima je odmah najavila da ne zna hoće li je snimiti do kraja.

Naime, Hayden i njen zaručnik Vladimir Kličko očekuju drugo dijete sredinom 2017. godine. Glumica se nada da nakon ovog porođaja neće patiti od postporođajne depresije kao što je to bilo 2014. kada je rodila kćer Kayu. 

 

>> Hayden Panettiere otišla s Kličkom u Ukrajinu podržati prosvjednike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije