Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVSKA OBITELJ

Hakeri Pippi ukrali 3000 fotki, uključujući i fotografije vojvotkinje Kate i njene djece

Pippa Middleton
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
24.09.2016.
u 16:44

otografije su ukradene s Appleova servisa za pohranu iCloud, a anonimna osoba ponudila ih je na prodaju novinarima preko WhatsAppa

Hakeri su od Pippe Middleton, sestre britanske vojvotkinje Kate, ukrali 3000 fotografija, uključujući i fotografije Kate i njezine djece, princa Georgea i princeze Charlotte, prenosi Guardian.

Fotografije su ukradene s Appleova servisa za pohranu iCloud, a anonimna osoba ponudila ih je na prodaju novinarima preko WhatsAppa.

Prodavač ih je želio prodati u SAD-u, a ne u Velikoj Britaniji, zbog tamošnjih zakona o privatnosti.

S iClouda su inače prije dvije godine ukradene fotke niza hollywoodskih zvijezda, uključujući glumicu Jennifer Lawrence, te objavljene na internetu.

>> Hoće li vojvotkinja Kate zasjeniti Pippu na njezinu vjenčanju?

>> Pippa Middleton zaručila se za Jamesa Mathewsa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije