Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojne nove žrtve

Hakeri opet napali: 'Iscurile' gole fotke Kim Kardashian i Avril Lavigne

kim emily
Foto: Twitter
1/8
21.09.2014.
u 11:07

Najnoviji hakerski napad stiže tri tjedna nakon što je Hollywood potresao veliki skandal u kojem su objavljene gole fotografije više od 100 poznatih žena

Kim Kardashian, Hayden Panettiere, Avril Lavigne, Kaley Cuoco i Vanessa Hudgens žrtve su novog hakerskog napada na poznate ljepotice iz svijeta šoubiza. Njihove gole fotografije osvanule su u subotu navečer na forumima 4chan i Redditu, no ubrzo su uklonjene.

Najnoviji hakerski napad stiže tri tjedna nakon što je Hollywood potresao veliki skandal u kojem su objavljene gole fotografije više od 100 poznatih žena, uključujući Jennifer Lawrence, Kate Upton, Aubrey Plaza i mnoge druge.

Glasnogovornik Kim Kardashian nije želio potvrditi je li riječ o autentičnim snimkama, no prema pisanju E! Newsa, žena na fotografiji, koja je snimila selfie u kupaonici, sliči poznatoj starleti.

Ovo nije prvi da se Kim mora baviti objavljenim fotografijama bez njenog znanja na kojima je gola. Snimka seksualnog odnosa između nje i tadašnjeg dečka Ray-Ja 2007. godine iscurila je u javnost. Kim je tužila kompaniju Vivid Entertainment, a stvar je riješena nagodbom od 5 milijuna dolara.

Na svježe objavljenim fotografijama nalaze se i model Emily Ratajkowski, bivša Playboyeva zečica Jenny McCharty, glumice Kate Bosworth, Lake Bell i Gabrielle Union koja je odmah poručila kako cijeli slučaj daje u ruke FBI-u.

>>Procurile gole fotografije Jennifer Lawrence!

>>Kim Kardashian šokirala: Potpuno gola pohvalila se obožavateljima

>>'Do krajnjih granica tužit ćemo sve koji objave ove ilegalno nabavljene fotografije!'

Komentara 3

Avatar cuckoo
cuckoo
17:53 21.09.2014.

bila bi vijest da su hackeri objavili fotografije odjevenih glumica.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
15:11 21.09.2014.

Kada popularnost drastično opadne, izvor prihoda od prodaje očajnih časopisa, "hakeri" nastupaju....

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
14:29 21.09.2014.

Svak tko hoće neka objavi svoju golotinju ,samo to bi bio užas trebalo bi devedeset posto izbrisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije