Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan savjet

Gwyneth Paltrow traži od žena da spale svoje grudnjake

gwyneth paltrow
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
04.02.2017.
u 10:35

Glumica je putem svoje internet stranice podijelila savjet stručnjakinje za ljubavne veze Suzannah Galland koja smatra da je bivše najlakše preboljeti spaljivanjem donjeg rublja

Glumica Gwyneth Paltrow putem svoje internet stranice Goop često dijeli savjete obožavateljima, a ti savjeti su najčešće dosta neobični i skupi.

Jedan bizarni savjet na temu kako što lakše preboljeti bivšeg partnera podijelila je s čitateljima i ovaj tjedan. Čitateljima je prenijela savjete stručnjakinja za ljubavne odnose Suzannah Galland.

Suzannah je napisala članak koji je naslovljen: Spalite svoje grudnjake i riješite se sjećanja na bivše. U članku tvrdi da naše donje rublje skuplja negativnu energiju i kada se ljubavna veza završi najbolje je riješiti se takvih stvari, ali pri tom ne misli da je dovoljno staro donje rublje baciti. 

Naime, Suzannah i Gwyneth savjetuju čitateljicama da je najbolje da spale svoje grudnjake i ostalo donje rublje kako bi se riješile negativne energije.

Kažu da se taj čin spaljivanja treba odvijati točno određenih datuma kada je pun mjesec, a prvi datum kada je pun mjesec je baš uoči Valentinova 11. veljače. 

Komentara 3

MU
Mukowsky
11:32 04.02.2017.

Lako tebi kad imaš grudi veličine jaja na oko.

AU
austrougarskigeneral
19:12 04.02.2017.

pa šta hoće dokazati s tim?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:42 04.02.2017.

slazem se u potpunosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije