Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
boji se za djecu

Poremećeni obožavatelj svuda pratio Gwen Stefani

Gwen Stefani
Foto: DGRF/Press Association/PIXSELL
1/5
30.03.2015.
u 13:27

Otac Gwen Stefani u tužbi je naveo kako je obožavatelj njegovu kćer dočekivao ispred njezina doma, ispred njegova doma te ispred privatne ordinacije njezina liječnika

Gwen Stefani na meti je opsjednutog obožavatelja Richarda Portnoya. Njezin otac Dennis podnio je tužbu protiv Richarda te tako ishodovao svojoj kćeri i sinovima mir.

Stefani je u tužbi naveo kako je obožavatelj njegovu kćer dočekivao ispred njezina doma, ispred njegova doma te ispred privatne ordinacije njezina liječnika.

Dennis je za strane medije izjavio kako ga je jednom prilikom Richard dočekao ispred kuće te mu krenuo čitati ljubavno pismo namijenjeno Gwen. Gwen se, navodno, jako boji za sigurnost svoje djece.

>>Gwen Stefani 'žicala' autogram od Stinga

>>Gwen Stefani trudna po treći put

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije