Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Coachella Festival

Guns N' Roses se vraćaju, a turneja kreće sljedeće godine?

Guns and Roses
Foto: IVONALDO ALEXANDRE/DPA/PIXSELL
1/4
30.12.2015.
u 17:00

Velikani rocka navodno će imati turneju sljedeće godine, a nakon 20 godina Axl i Slash trebali bi dijeliti pozornicu

Pjevač Axl Rose i gitarist Slash već 20 godina nisu dijelili pozornicu, a prema stranici Billboard to će se navodno promijeniti.

Rock bend Guns N' Roses jedan od prvih nastupa rezervirao je za Coachella festival sljedeće godine. Tommy Stinson kaže da Coachella ima običaj vratiti bendove iz 'mirovanja'. Festival glazbe i umjetnosti godišnje broji veliku posjećenost i svjetske zvijezde, a održava se u Kaliforniji.

Osim festivala, velikani rocka trebali bi odsvirati i 25 stadiona na ljeto 2016. te biti prvi izvođač u Las Vegas Areni (otvorenje 6.lipnja). Govori se da Gunsi traže oko 3 milijuna dolara po nastupu, a cijene ulaznica kretale bi se oko 1.000 kn!

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zadnji koncert na kojem su Slash i Axl nastupali zajedno bio je 1993. godine u Buenos Airesu. U Hrvatskoj su bili 2010. godine, a na mjestu gitarista našao se Ron 'Bumblefoot' Thal. Ikona rocka, Slash također je bio gost domaćih pozornica. Nastupio je na Šalati ove godine, a publika je ostala oduševljena.

Prvi album benda 'Appetite for Destruction' s prodanih 18 milijuna primjeraka, najprodavaniji je debi album u američkoj povijesti.

>> Legendarni Slash oduševio publiku svirkom na Šalati

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar rashomonn
rashomonn
17:38 30.12.2015.

Pokažite majstori kako se prži gitara, počistite ove repere i bibere i ostalo tehno smeće.

AB
ankl_beni
18:13 30.12.2015.

to je to! samo se nadam da axl neškripi ko poderana guma nakon svih ovih godina :)

EK
EksilkroateTS
22:39 30.12.2015.

nije čudno da su karze tako skupe kad za nastup traže 6-8Mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije