Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svadba Severine i Igora

Gostima servirali roštilj s lukom i rakiju, a gosti njima: Kad će beba?

severina
Foto: Kurir
1/7
24.11.2015.
u 11:55

Mladenka je cijelu večer bila odlično raspoložena, kažu nam uzvanici, ali bilo je očito da se teško kretala u slojevima bijele vjenčanice

Ponedjeljak je bio dan za odmor. Mobiteli estradnjaka iz cijele regije brujali su, ali na vibraciji, jer valjalo se dobro naspavati i odmoriti nakon velikog srpskog vjenčanja Severine i Igora Kojića, koje se pozorno tijekom nedjelje pratilo na društvenim mrežama.

Natezanje s vjenčanicom

Gosti iz Hrvatske poštovali su molbu mladenaca da se suzdrže od objavljivanja fotografija sa slavlja na Instagramu i Facebooku, ali molbu nisu previše ozbiljno shvatile srpske folk zvijezde pa je tako internet u trenu preplavljen fotkama s "vjenčanja desetljeća".

Severina je cijelu noć, kažu nam insajderi, blistala, bila je odlično raspoložena, a suze radosnice sjale su joj u oku. Sve je bilo kako je isplanirala, a malu muku zadavala joj je samo veličanstvena vjenčanica Metkovke Matije Vuice koja joj je savršeno pristajala, ali u kojoj se pjevačica zbog siline materijala koji je haljinu učinio kraljevskom nije mogla slobodno kretati. Najbolje se to vidjelo kad ju je nakon prvog svadbenog plesa suprugu Igoru "oteo" svekar Dragan Kojić Keba. Srpski pjevač narodne glazbe cijelu je noć nazdravljao, šalio se, pa i zasuzio kad se njegova kći Taša iz SAD-a javila Skypeom kako bi čestitala bratu Igoru i šogorici Severini koje jedva čeka, kaže, ugostiti kad se otisnu na put preko velike bare.

Igorova sestra poželjela je mladencima da što prije dom ispune dječjim koracima i malom Aleksandru podare bracu ili seku. Znakovito, jer upravo su za kultnu čokoladu Zvečeva mladenci odlučili podariti gostima kao uspomenu na svadbu, samo što su na omotu ispisali svoja imena. Dvorana nedaleko od beogradskog hotela Crowne Plaza bila je okićena divljim zumbulima i orhidejama, postavljena kao kakva kazališna predstava pod redateljskom palicom Tomaža Pandura, a Igor i Severina sjedili su kao kralj i kraljica na svojim tronovima. Šuškalo se, što naglas, a što ispod glasa, da bračnom paru sad za potpunu sreću nedostaje samo jedno – dijete.

I Aco želi bracu ili seku

Brata ili seku priželjkuje i Severinin troipolgodišnji sin Aleksandar, kojeg su uzvanice slatko štipale za obraščiće, a on je, ponosan u odijelu, stajao uz majku kad je govorila "da" Igoru pred matičarkom i otkrila da će nositi njegovo prezime. Dvorana je pljeskala. Više od 600 gostiju pristiglih iz svih krajeva bivše Jugoslavije uživalo je u srpskim specijalitetima i rakiji, jela se juhica, roštilj s lukom i ajvarom, pogačice, janjetina, a tražio se i komad više svadbene torte koja je se dizala na tri kata. 

>>Severina i Igor Kojić izrekli sudbonosno DA nakon što su se dovezli u stojadinu!

>>Severina cijeli dan vježba u teretani kako bi joj vjenčanica što bolje stajala

Komentara 65

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
12:10 24.11.2015.

majko moja mila... sram me na koju razinu se srozao nekad moj omiljeni dnevni list... zar stvarno ima ljudi kojima je ovo važna i poželjna vijest... četnički dernek po svemu... ne branim, ali zašto bi to meni ili bilo kome u Hrvatskoj trebalo biti važno?

US
upravo-si-poducen
12:27 24.11.2015.

Užas, a gdje joj je nestao onaj broš i briga i savjesnost za nezaposlenost u Hrvatskoj? Da si ga nije pirsala kod nogu.

DH
dalibor.hren
11:59 24.11.2015.

Tko je tata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije