Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledao predstavu

Goran Višnjić plijenio pozornost u rodnom Šibeniku

goran višnjić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
21.04.2015.
u 09:43

Tako je sinoć glumac posjetio šibenski HNK te pogledao predstavu "Ne igraj na Engleze"

Goran Višnjić već neko vrijeme boravi u Pragu, gdje snima seriju "Crossing Lines". Čim je u Europi, vrijeme koristi i da posjeti rodni Šibenik.

Tako je sinoć glumac posjetio šibenski HNK te pogledao predstavu "Ne igraj na Engleze". Nasmijan i ležerno odjeven, Goran je plijenio pozornost svojih sugrađana. Rijetki slobodni trenuci idealni su da vrijeme provede s obitelji. Kratko će se još odmarati jer će se spomenuta serija od 22. travnja početi snimati u Rijeci, na Kvarneru i na lokacijama u Istri.

Tijekom njegova preseljenja u Prag, pridružili su mu se i supruga Eva te djeca Vivien i sinovi Tin i Vigo. Za seriju je potpisao ugovor na dvije godine, a u njoj igra lik Marca Corazze, istražitelja elitnog tima koji se bori protiv međunarodnog kriminala.

>>Goran Višnjić s obitelji odmarao se u rodnom Šibeniku

>>Goran Višnjić se zbog uloge seli u Europu

Komentara 3

DU
Deleted user
11:03 21.04.2015.

Otkad je Ivana Vrdoljak promijenila ime u Eva?

Avatar Maslina
Maslina
10:44 21.04.2015.

Sad je jasnije zašto Rupichka iskace iza svakog kantuna u Šibeniku.

SA
samoborka
23:53 21.04.2015.

pa kaj mu se žena ne zove Ivana?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije