Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi kadrovi iz Opatije

Goran Višnjić u ulozi akcijskog junaka na krovu hotela privlačio poglede znatiželjnika

goran višnjić
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/10
24.04.2015.
u 17:24

Elitna ekipa kriminalističke serije ''Crossing Lines'' trenutačno boravi u Opatiji, gdje snima kadrove za treću sezonu europske inačice FBI-a.

Stigle su i prve fotografije sa seta serije ''Crossing Lines (Granice zločina)'' u kojoj jednu od glavnih uloga igra Goran Višnjić. Elitna ekipa kriminalističke serije trenutačno boravi u Opatiji, gdje snima treću sezonu popularne serije.

Slavni glumac za potrebe snimanja popeo se na krov jednog opatijskog hotela na kojem je snimio prve kadrove za nadolazeću sezonu.

Inače, serija ''Granice zločina'' prati stručnjake iz elitnog tima Međunarodnog kaznenog suda koji istražuju zločine i hvataju kriminalce širom Europe, a glavne uloge u trećoj sezoni osim Višnjića igraju Donald Sutherland i Elizabeth Mitchell.

Višnjić u seriji glumi detektiva Marka Koracu, a njegove akcijske scene na krovu hotela privukle su mnogobrojne poglede domaćina, ali i znatiželjnih turista. 

>>Goran Višnjić i Donald Sutherland borave u Opatiji

>>Goran Višnjić plijenio pozornost u rodnom Šibeniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije