Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Timeless

Goran Višnjić glavni negativac u novoj ZF seriji NBC-a

16.05..2016.Zagreb- Goran Visnjic Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
17.05.2016.
u 10:00

Najavljuju je kao spoj “Povratka u budućnost” i “Nemoguće misije”, a riječ je o ekipi stručnjaka koja pokušava sačuvati vremenski kontinuum

Naše gore list, šibenski glumac s hollywoodskom adresom Goran Višnjić snima novu seriju za američku kuću NBC. Pilot “Timeless” koji je Goran nedavno snimio ušao je u izbor za novu TV sezonu. Ova ZF drama bavi se putovanjem kroz vrijeme, a Goran je dobio ulogu glavnog negativca. Najavljuju je kao spoj “Povratka u budućnost” i “Nemoguće misije”, a riječ je o ekipi stručnjaka koja pokušava sačuvati vremenski kontinuum.

Uz Višnjića glumi relativno mlada i nepoznata ekipa: Abigail Spencer (znamo je iz Kauboja i izvanzemaljaca), Matt Lanter (zvijezda novog Beverly Hillsa), Sakina Jaffrey, Bailey Noble (True Blood), Paterson Joseph... Autori serije su Eric Kripke, već specijaliziran za nadnaravne žanrove, i Shawn Ryan koji koji je radio na brojnim uspješnim serijama. Nakon uloge u Extantu, gdje je igrao uz Halle Berry, ovo će Goranu Višnjiću biti još jedan ulazak u ZF žanr. Snimanje bi trebalo početi uskoro, a prve nastavke moći ćemo vidjeti na jesen.

Višnjić je proteklih mjeseci snimao i novi film “The Tribes of Palos Verdes” u kojem mu je partnerica Jennifer Garner. 

>> Goran Višnjić glumi u seriji supruga Halle Berry!

Ključne riječi

Komentara 1

YO
yongstormo
14:51 12.01.2017.

Pa Goran Visnjic je prava zvezda sada. On moze komotno da udari na A-lista glumaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije