Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kanye West izbacio kontroverzni video

Ovako izgledaju orgije Donalda Trumpa, Rihanne, Taylor Swift i Georgea Busha?

Novi video "Famous" Kanye Westa
Foto: Video Screenshot
1/6
26.06.2016.
u 10:30

Na kraju spota Kanye se budi, a otkriva da su sve zvijezde samo sintetička tijela

Novi spot "Famous" američkog repera Kanyea Westa nakon jučerašnje premijere izazvao je brojne kontroverzije jer prikazuje 12 golih poznatih osobaSpotom je najavljen njegov sedmi studijski album "The Life of Pablo". 

Spot prikazuje 12 obnaženih poznatih osoba koje leže u zajedničkom krevetu, a među njima  suTaylor Swift, Rihanna, Chris Brown pa i partner iz seks-snimke Kim Kardashian, Ray J. Na kraju spota Kanye se budi, a otkriva da su sve zvijezde samo sintetička tijela. 

Na premijeri u Los Angelesu, Kanye je rekao da je spot sniman tri mjeseca. Nije otkriveno koje zvijezde su zaista bile u njemu, a u montaži vidimo Georgea Busha, Annu Wintour, Donalda Trumpa, Rihannu, Chrisa Browna, Taylor Swift, Kanyea Westa, Kim Kardashian, Ray J., Amber Rose, Caitlyn Jenner i Billa Cosbyja.

Spot je inspiriran poznatom slikom "Sleep" američkog slikara i kipara Vincenta Desiderija,  koja prikazuje 12 anonimnih osoba u sličnim pozama.

>> Kanye West posuo se pepelom: Beck je jedan od najboljih ljudi u ovom poslu

Komentara 10

Avatar Koncentriran
Koncentriran
11:06 26.06.2016.

Sotonizam je širok poja, a sada uhvaćeni na djelu...

Avatar Idler 3
Idler 3
12:04 26.06.2016.

Taylor Swifta....a ja mislil ona žensko !?

Avatar kravata
kravata
12:57 26.06.2016.

Komu toliko slika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije