Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čeka drugo dijete

Gola, trudna i humana: Poznata glazbenica blista

alicia keys
Foto: Instagram
1/7
22.09.2014.
u 08:27

Alicia Keys objavila je golišavu fotografiju, i to iz vrlo dobrog razloga. Trudna pjevačica objavila je na svom Instagramu fotku Marka Seligera...

Alicia Keys objavila je golišavu fotografiju, i to iz vrlo dobrog razloga. Trudna pjevačica objavila je na svom Instagramu fotku Marka Seligera.

Na njoj je svoj goli trbuh iscrtala znakom za mir. Rukama je prekrila svoje gole grudi, a zbilja sjaji. Iskoristila je Alicia tako svoju popularnost kako bi skrenula pozornost na humanitarnu kampanju 'We Are Here'.

Za New York Times izjavila je da time motivira svoje fanove da doniraju novac za neku od 12 svrha, bilo da se radi o pravima homoseksualaca ili djece s HIV-om. Alicia je donirala milijun dolara, a novac podijelila ravnomjerno na 12 humanitarnih organizacija.

>>Iznenadila objavom na Instagramu: Trudna sam!

>>Alicia Keys pjevala za istrebljenje globalnog siromaštva

>>Alicia Keys ima novu frizuru! Na koga vas podsjeća?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije