Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
s 58 godina

Glumom i klasičnom ljepotom uspijeva zasjeniti i mnogo mlađe kolegice

Andie MacDowell
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/4
25.07.2016.
u 08:45

Savjete dijeli i mnogo mlađim kolegicama, a već se 25 godina smiješi s L’orealovih reklama kao njihovo zaštitno lice

Karijeru je započela kao manekenka i Vogueovo lice, a proglašena je i jednom od 50 najljepših žena svijeta, no put ju je odveo u glumačke vode. Među ostalim, glumila je i u seriji "Cedar Cove" čija se treća sezona upravo prikazuje na Prvom programu HTV-a. Pravog imena Rosalie Anderson MacDowell, s glumom započinje u filmu “Greystoke, legenda o Tarzanu” koji joj je ostavio gorak okus. Naime, zbog jakog južnjačkog naglaska njezin je glas bio zamijenjen onim Glenn Close, a glumica je cijelu situaciju smatrala poprilično neugodnom.

Ipak, pohađala je satove govora te je već u filmu “Seks, laži i videovrpce” pokazala savršeno uvježban naglasak. Manekenska je karijera glumicu odvela do prvog braka jer je na modnim snimanjima upoznala svog prvog supruga, rančera i modela Paula Qualleya, s kojim ima i troje djece. Nakon 13 godina braka, rastali su se 1999., a u bračnu luku uplovila je ponovno 2001. s Rhettom Hartzogom. Taj je brak trajao tri godine. Iznimnu popularnost stekla je glumeći s Hughom Grantom u filmu “Četiri vjenčanja i sprovod”, a svojim izgledom prkosi godinama i hollywoodskim pravilima ljepote.

Savjete dijeli i mnogo mlađim kolegicama, a već se 25 godina smiješi s L’orealovih reklama kao njihovo zaštitno lice.

>> 'Nikada nemojte zapostaviti sebe jer iznenada možete ostati posve sami u životu'

Komentara 5

Avatar Vrijeme
Vrijeme
10:04 25.07.2016.

Rosalie Anderson MacDowell, pojam zenstvenosti. Djevojke, naucite nesto od ove gospodje, muskarci lude za zenstvenoscu.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:02 26.07.2016.

"Klasicnom ljepotom"????Opet tzv novinari ne znaju o cemu pisu, odnosno koriste slozenice koje ne razumiju? Klasicna ljepota odnosi se na izgled popularan u staroj Grckoj, gdje bi ova zena bila smatrana bolesno mrsavom i nezanimljivom bilo kojem muskarcu....

PU
Pulchrum
22:09 25.07.2016.

Predivna žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije