Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška oboljelima

Glumica zaboravila govor na humanitarnoj večeri: 'Oprostite, imam bebu i neispavana sam'

eva mendes
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
30.01.2015.
u 16:30

Glumica je na večeri 'Hollywood Stand Up To Cancer' održala kratak govor. U jednom trenutku se zbunila, a svoju pogrešku pripisala kćeri Esmeraldi.

Otkad je postala majka, slavna glumica Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti.

Ipak, humanitarnu večer Hollywood Stand Up To Cancer, posvećenu oboljelima od raka, glumica nije htjela propustiti iz obiteljskih razloga. Na humanitarnu večer stigla je u društvu obitelji i brata Carlosa koji se bori s ovom opakom bolešću. Pred okupljenima je održala kratak govor podrške oboljelima. 

– Svatko od nas večeras je ovdje jer je netko u našoj obitelji ili netko nama blizak pogođen ovom podmuklom bolešću. Ja sam ovdje sa svojim bratom Carlosom. Danas je bio na liječenju i nismo bili sigurni hoće li se osjećati dovoljno dobro da nam se pridruži – izjavila je Eva i dodala da joj je drago što je uspio doći te da ga neizmjerno voli.

Unatoč blesimetru, u jednom trenutku Eva je zastala jer nije znala što je rekla. Ovu simpatičnu pogrešku pripisala je svojoj kćeri Esmeraldi.

– Rodila sam nedavno. Nisam spavala, oprostite – izustila je popularna glumica kroz smijeh. Novopečenoj majci ovu malenu pogrešku nitko nije zamjerio. S govorom je ubrzo nastavila kao da se ništa nije dogodilo.

>>Eva Mendes prvi put progovorila o majčinstvu: Iscrpljena sam

>>Eva Mendes i Ryan Gosling postali roditelji!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije