Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pune baterije za posao

Glumica sa sinom i Ornelom Višticom gušta u Zadru

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
30.07.2014.
u 22:00

Mladim roditeljima početkom tjedna na odmoru se nakratko pridružila i glumica i prijateljica Ornela Vištica.

Glumica Doris Pinčić Rogoznica ljeto provodi u rodnom Zadru sa suprugom Borisom Rogoznicom i sinom Donatom.

Mladim roditeljima početkom tjedna na odmoru se nakratko pridružila i glumica i prijateljica Ornela Vištica. Odmah po dolasku u Zadar Ornela je pojurila s Doris i Donatom na plažu kako bi s prijateljicom uživala u prvom ljetu njezina sina, ali i kako bi zajedno napunile baterije za snimanje sapunice “Vatre ivanjske” koje za obje uskoro počinje.

Naime, već su bile kolegice u seriji “Larin izbor”, u njoj su se i sprijateljile, a sada će opet dijeliti set u intrigantnoj seriji koju ćemo od jeseni rado gledati na RTL Televiziji.

>>Doris Pinčić sa obitelji uživala na Krki

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije