Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mrlja na karijeri

Glumica koju je proslavio horor 'Krug' ostavila je prijatelja na samrti ispred bolnice

Daveigh Chase
Foto: Pixsell
1/3
24.02.2017.
u 14:35

Daveigh Chase, poznata po ulozi djevojčice Samare iz "Kruga", iz nepoznatih razloga ostavila je čovjeka koji je umirao pred vratima bolnice i pobjegla je. Završila je u zatvoru, ali ovo nije razlog zbog kojeg je lišena slobode

Daveigh Chase s jedanaest godina postala je glumačka zvijezda i to zahvaljujući ulozi u hororu "Krug", u kojem je glumila djevojčicu Samaru Morgan. 

Glumica je nakon "Kruga" ostvarila niz uloga u televizijskim serijama i filmovima i posudila je glas u animiranim filmovima, a ovaj tjedan jedan je događaj ostavio crnu mrlju na njenoj karijeri. 

Daveigh je uhićena u Los Angelesu jer je čovjeka na samrti ostavila ispred bolnice. Glumica je, kako piše Daily Mail, 15. veljače provela s muškarcem kojeg je ostavila ispred bolnice, a kada ga je osoblje bolnice pronašlo, mogli su konstatirati smrt.

Policija navodi kako je uzrok njegove smrti predoziranje narkoticima i da 26-godišnja glumica nije osumnjičena za njegovu smrt. Naime, policiji su očevici ispričali da je Chase provela cijeli dan s preminulim, a kada je policija provjeravala njezino ime, doznala je da ima cijeli niz prometnih prekršaja i zato je završila iza rešetaka, a oslobođena je sumnje da je kriva za smrt prijatelja. 

Nije poznato zašto je Daveigh pustila prijatelja da umre ispred bolnice jer policija ne želi otkrivati detalje slučaja.  

>>Samara se vraća u trećem nastavku filma Krug

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije