Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna Marion

Glumica koja je navodno kriva za razvod braka Angeline i Brada, rodila je drugo dijete

Marion Cotillard
Foto: PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/4
17.03.2017.
u 11:03

Marion Cotillard rodila je kćer. Sa suprugom Guillaumeom Canetom već ima petogodišnjeg sina, a da je drugi put trudna, objavila je u rujnu kada su A. Jolie i B. Pitt najavili da se razvode i time je željela demantirati glasine da je Pittova ljubavnica

Francuska glumica Marion Cotillard rodila je kćer, potvrdio je njen glasnogovornik. Marion i njen suprug glumac i redatelj Guillaume Canet već imaju petogodišnjeg sina, a da će dobiti drugo dijete Marion je objavila na Instagramu u rujnu.

Tom objavom Marion je tada  na neki način htjela ušutkati tračeve o navodnoj aferi s Bradom Pittom. Naime, nakon što su Brad Pitt i Angelina Jolie objavili da se razvode počelo se nagađati kako je Marion kriva za raspad njihova braka jer je navodno tijekom snimanja filma "Allied" počela aferu s hollywoodskim glumcem.

Glumica je to demantirala tako da je na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom i najavila da čekaju drugo dijete.

"Prije nekoliko godina upoznala sam čovjeka svog života, oca moga sina i djeteta koje ćemo uskoro dobiti. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj i jedini kojeg trebam", napisala je tada glumica. 

>>Fatalna Francuskinja na meti: Detektiv otkrio Bradovu vezu s Marion Cotillard

>>Angelina je htjela učvrstiti svoju ljubav prema Bradu, evo što je učinila za njega​

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
12:55 17.03.2017.

Jedina glumica kriva za raspad ovog braka je Angelina Jolie, i nitko drugi. Po onome sto mi znamo s hipohondrijom i anoreksijom, no jedino Brad zna cijelu istinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije