Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselje u obitelji

Glumica Ana Maras rodila sina Rubensa

10.02.2015., Zagreb - Glumica kazalista Kerempuh Ana Maras.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
03.05.2015.
u 12:16

Ana je već prije kazala kako sinu namjerava dati univerzalno ime, s obzirom da joj je suprug iz Švedske, a oni žive u Hrvatskoj te komuniciraju na engleskom jeziku

Splitska glumica Ana Maras Harmander i njen suprug John dobili su u subotu svoje prvo dijete, sina kojemu su dali ime Rubens, piše Story.

Ana je već prije kazala kako sinu namjerava dati univerzalno ime, s obzirom da joj je suprug iz Švedske, a oni žive u Hrvatskoj te komuniciraju na engleskom jeziku. Na društvenim mrežama novopečenoj mami odmah su čestitale njene kolegice i prijateljice, Marijana Batinić, Jagoda Kumrić...

>> Ana Maras Harmander: Plašim se čak i vađenja krvi, nekmoli porođaja

Ključne riječi

Komentara 12

MA
masterYoda
12:56 03.05.2015.

Gdje ona to glumi?

ĆA
ćaćaća
14:04 03.05.2015.

jaka glumica...

DU
Deleted user
15:40 03.05.2015.

dali ime Rubens, piše Story.... Rubens, Story. ahahaaaaa od stoljeca sedmog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije