Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U braku je bio 34 godine

Glumca je uništio razvod, zbog financijskih briga je posijedio

Danny DeVito
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/4
26.02.2017.
u 11:43

Danny DeVito i Rhea Perlman odlučili su se rastati i taj razvod težak je 140 milijuna dolara, a borba za novac očito je glumcu važnija od izgleda pa u zadnje vrijeme ne posjećuje frizerski salon

Otkako se u studenom nakon 34 godine braka Danny DeVito rastao od glumice Rhea Perlman više ne pazi na svoj izgled. Prije razvoda redovito je odlazio frizeru i bojao kosu kako bi prekrio sijede vlasi, ali zadnja tri mjeseca ne posjećuje frizera. 

Naime, razvod će mu zadati teške financijske probleme pa mu sigurno nije više toliko stalo do uljepšavanja koliko do spašavanja svog bogatstva jer njegov razvod s Rheaom težak je 140 milijuna dolara.

Vijest da se razvode proširila se u studenom i tu odluku, navodno je donijela Rhea jer joj je dosadilo što 72-godišnji Danny stalno švrlja okolo i zabavlja se s mlađim djevojkama. 

Par je u braku od 1982. godine i imaju troje djece, kćeri Lucy i Grace i sina Jacoba.

>>Danny DeVito i Rhea Perlman odlučili su se rastati nakon 34 godine braka

>>Danny DeVito: S Michaelom Douglasom me zbližila marihuana

Ključne riječi

Komentara 8

MM
matemarcin.marinkovic
13:51 26.02.2017.

A mozda je zbog svojih godina posjedio!?

ST
Stipan
13:06 26.02.2017.

Novac je Đavlov izmet. Kad novac postane idol, zapovijeda čovjekovu izboru, uništava ga i proklinje, pretvara ga u roba. Novac u službi života održiv je samo unutar iskonske i istinske zadruge u kojoj kapital ne zapovijeda ljudima, već ljudi zapovijedaju kapitalu.

HA
harakiri
21:53 26.02.2017.

ti zakoni o razvodu su suludi. po čemu to njegova bivša zaslužuje 140 milijuna???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije