Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Glumci u Zagvozdu”

Glumačka fešta u Zagvozdu počela uz predstavu i janjetinu

zagvozd (1)
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/3
30.06.2013.
u 18:00

– Zagvozd bi bez svojih kazališnih susreta bio isto kao Omiš bez klapa, Split bez svoga Splitskog ljeta ili Sinj bez svoje Alke – rekao nam je Vedran Mlikota, alfa i omega ovog događanja.

Na Trgu glumaca u središtu male zabiokovske općine Zagvozd šesnaestu godinu zaredom “oživjele” su kazališne daske i otpočeli su još jedni kazališni susreti “Glumci u Zagvozdu”, ove godine znakovito, dan prije ulaska Hrvatske u EU. Predstavom “Ne igraj na Engleze”  Satiričnog kazališta Kerempuh iz Zagreba Hrvoje Kečkeš, Borko Perić i Tarik Filipović otvorili  su ovogodišnje susrete, a prohladna zagvoška noć nije omela vjernu zagvošku publiku da do zadnjeg mjesta popuni trg.

– Zagvozd bi bez svojih kazališnih susreta bio isto kao Omiš bez klapa, Split bez svoga Splitskog ljeta ili Sinj bez svoje Alke – rekao nam je Vedran Mlikota, alfa i omega ovog događanja.

– Ja ne poznam glumca u Hrvatskoj i u široj regiji koji u Zagvozd ne voli doći. Uvijek rado dolazim i uvijek ću rado dolaziti u Zagvozd jer ovdje su prekrasna druženja i dobra atmosfera – dobro raspoložen nadovezao se Tarik. Ipak, kroz smijeh je dodao: “U Zagvozdu je najbolje kad jaganjci utihnu”, jer, priznaje, jedino u Zagvozdu jede janjetinu u jedanaest sati navečer.

U janjetini je uživao i glumac Hrvoje Kečkeš i otkrio nam čime se ona zalijeva. – Ostali mogu čime hoće, a ja ću isključivo sokom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije